Rijschool omgeving Emmen

Bent u opzoek naar een rijschool in omgeving Emmen? Rijschool Jalving biedt u die mogelijkheid! Rijschool Jalving is gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijlessen in Emmen en omliggende dorpen zoals Erica, Nieuw-Amsterdam en Veenoord.

Zoals al eerder genoemd werd worden de lessen van Rijschool Jalving hoofdzakelijk in Emmen en de dorpen om Emmen gegeven. Ook de examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen.

Ben je opzoek naar een goede, maar bovenal prettige rijschool in omgeving Emmen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

Over rijschool Jalving

Autorijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. In 1965 is de vader van Lies begonnen met het geven van rijlessen en in 1988 is Lies ook aan het werk gegaan bij de autorijschool.

Toen de vader val Lies is gestopt met het geven van autorijlessen heeft Lies de autorijschool overgenomen. En zelfs nu nog iedere dag geeft Lies met erg veel plezier autorijles aan haar leerlingen!

Lies is een enorm ervaren rijinstructeur en heeft door de jaren heen nog verschillende extra cursussen en opleidingen gevolgd pop het gebied van autorijles geven. Dit alles om haar leerlingen nog beter te begeleiden in het behalen van het rijbewijs.

Zo kan Lies bijvoorbeeld leerlingen met Autisme of leerlingen met ADHD goed begeleiden zo dat deze leerlingen op een goede maar vooral veilige manier leren autorijden. Daarnaast is Lies ook nog eens stagementor voor rijinstructeurs in opleiding.

Autorijles Emmen en omgeving

Opzoek naar een rijschool in Emmen of omgeving, opzoek naar een rijschool waar je op een fijne en prettige manier kan leren autorijden? Dan zit je bij rijschool Jalving helemaal aan het juiste adres.

De rijlessen kunnen maandag tot en met vrijdag plaatsvinden tussen 8.00 en 21.00 uur. Daarnaast moet je medisch geschikt zijn om autorijles te mogen volgen. Om dit aan te kunnen tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kunt u kopen via MijnCBR.

Wil je zelf ervaren hoe het is om rijlessen in Emmen te volgen bij Rijschool Jalving? Neem dan gerust eens contact met ons op om een proefles aan te vragen.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen om rijlessen in Emmen te gaan volgen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 21 644 374.