Rijles Emmen

Rijschool Jalving geeft ook rijles Emmen. Ben jij dus opzoek naar een leuke rijschool die rijlessen in Emmen verzorgt, dan ben je bij Rijschool Jalving helemaal op de juiste plek. Voor dat je gaat rijlessen in Emmen. Begint de rijles altijd met een goed gesprek, Lies is een ervaren rij instructeur en komt bij jou thuis om eerst alles van A tot Z door te nemen. Zo ben jij, maar ook je ouders op de hoogte van wat jullie van Rijschool Jalving mogen verwachten en hoe de rijlessen Emmen zullen gaan.

Wat ook erg fijn is aan de rijles Emmen is dat je uiteindelijk ook kunt afrijden in Emmen. In Emmen zit namelijk een CBR en daarom kun je bij rijschool Jalving niet alleen rijlessen in Emmen maar ook afrijden in Emmen en hopelijk in één keer je rijbewijs halen.

Rijles Emmen bij Rijschool Jalving

Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge, nabij Emmen. De rijschool wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren en werkt dan ook met veel plezier. Dit zie je dan ook weer in de rijles in Emmen. Lies wil je graag alles uitleggen en helpen om goed en veilig te leren auto rijden.

Rijles Emmen gaan volgen? Lies vindt dat je het meest leert van het zelf doen, daarom mag je ook meteen zelf achter het stuur tijdens je eerste rijles Emmen. De rijles Emmen kan plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur.

De eerste rijles Emmen

Zoals al eerder genoemd mag je tijdens je eerste rijles Emmen al meteen achter het stuur gaan zitten. Lies komt je bij jou thuis, van school, van het station of van je werk ophalen met de lesauto. Lies zal tijdens deze eerst rijles Emmen je precies uitleggen hoe de auto werkt. Als alles helemaal duidelijk voor je is kan de rijles Emmen echt gaan beginnen.

De eerste rijles is altijd een les van een uur. Daarna breiden we dit uit naar lessen van anderhalf uur. Wil jij rijles Emmen gaan volgen? Neem dan gerust eens contact op met Rijschool Jalving. Dit kan door het contactformulier in te vullen of telefonisch via 06 21 644 374.