Reviews

"Hele leerzame lessen gehad, ondanks dat ik wat moeite had met de theorietoets, heeft Lies mij erg goed geholpen en me er door heen gesleept. Heel erg bedankt voor de leuke lessen."
-Nina

"Ik ben zeer tevreden over rijschool Jalving. Ik kreeg bij elke les een goede uitleg en vond het heel professioneel. De lessen waren leuk, waardoor ik dingen snel op pakte.  De auto was ook erg mooi! " 
- Julie                                                                                               

  "Mevrouw Jalving communiceert proactief bij het regelen van afspraken, biedt een duidelijke leerlijn aan voor zowel praktijk/theorie waar ik de tussenresultaten op eigen tempo heb kunnen behalen en geeft extra klassikaal theorieles wat mij heeft geholpen bij het halen van mijn theorie-examen. Tijdens de rijlessen kwamen er vaak interessante onderwerpen naar boven om over te praten maar bij wat ingewikkelde situaties gaf ze je de mogelijkheid te focussen."
- Sydney

"Vanaf januari tot december 2019, heb ik met plezier rijlessen gehad bij Lies Jalving! Ik heb gekozen voor haar rijschool omdat ik hier zelf in Nieuw-Weerdinge woon. Haar rijlessen zijn persoonlijk en gericht op de leerling. Ook heb ik de theorielessen gevolgd deze hebben mij zeker geholpen bij het behalen van mijn theorie-examen. Mijn praktijk-examen heb ik in 2 keer gehaald, waar ik zeker tevreden mee ben! Kortom: ik heb een leerzame en gezellige tijd gehad bij deze rijschool! Zeker een aanrader als je lessen op maat wilt hebben!"
- Mirjan

"Ik ben in November 2018 begonnen bij Rijschool Jalving met lessen. De lessen waren erg fijn, alles werd mij altijd duidelijk uitgelegd en als iets mij niet in 1 x lukte mocht ik het zo vaak overnieuw doen als ik zelf wou, tot ik het onder de knie had. Ze doet het rustig aan en neemt ook echt de tijd voor je, zodat je beetje bij beetje steeds meer leert. Ook is Lies gezellig en sociaal, wat de lessen ook nog een stuk leuker maakte. We hadden altijd iets om over te kletsen. Door rijschool Jalving rij ik nu veel veilige kilometers!"
- Jearelle

"Rijles was altijd heel leuk bij Lies. Mijn rijbewijs heb ik in een keer gehaald. Ik heb in korte tijd veel geleerd tijdens het rijden maar ook tijdens de theorie lessen."
Yvon

"De lessen met Lies heb ik altijd prettig en leuk gevonden en dan slaag je ook nog in 1 keer. Dus ik zeg lessen bij Lies"
- Sterre