Reviews

"Hele leerzame lessen gehad, ondanks dat ik wat moeite had met de theorietoets, heeft Lies mij erg goed geholpen en me er doorheen gesleept. Heel erg bedankt voor de leuke lessen."
-Nina

 

"Ik ben zeer tevreden over rijschool Jalving. Ik kreeg bij elke les een goede uitleg en vond het heel professioneel. De lessen waren leuk, waardoor ik dingen snel oppakte.  De auto was ook erg mooi! " 
- Julie                                                                                               

 

  "Mevrouw Jalving communiceert proactief bij het regelen van afspraken, biedt een duidelijke leerlijn aan voor zowel praktijk/theorie waar ik de tussenresultaten op eigen tempo heb kunnen behalen en geeft extra klassikaal theorieles wat mij heeft geholpen bij het halen van mijn theorie-examen. Tijdens de rijlessen kwamen er vaak interessante onderwerpen naar boven om over te praten maar bij wat ingewikkelde situaties gaf ze je de mogelijkheid te focussen."
- Sydney

 

"Vanaf januari tot december 2019, heb ik met plezier rijlessen gehad bij Lies Jalving! Ik heb gekozen voor haar rijschool omdat ik hier zelf in Nieuw-Weerdinge woon. Haar rijlessen zijn persoonlijk en gericht op de leerling. Ook heb ik de theorielessen gevolgd deze hebben mij zeker geholpen bij het behalen van mijn theorie-examen. Mijn praktijk-examen heb ik in 2 keer gehaald, waar ik zeker tevreden mee ben! Kortom: ik heb een leerzame en gezellige tijd gehad bij deze rijschool! Zeker een aanrader als je lessen op maat wilt hebben!"
- Mirjan

 

"Ik ben in November 2018 begonnen bij Rijschool Jalving met lessen. De lessen waren erg fijn, alles werd mij altijd duidelijk uitgelegd en als iets mij niet in 1 x lukte mocht ik het zo vaak overnieuw doen als ik zelf wou, tot ik het onder de knie had. Ze doet het rustig aan en neemt ook echt de tijd voor je, zodat je beetje bij beetje steeds meer leert. Ook is Lies gezellig en sociaal, wat de lessen ook nog een stuk leuker maakte. We hadden altijd iets om over te kletsen. Door rijschool Jalving rij ik nu veel veilige kilometers!"
- Jearelle 

 

"Rijles was altijd heel leuk bij Lies. Mijn rijbewijs heb ik in een keer gehaald. Ik heb in korte tijd veel geleerd tijdens het rijden maar ook tijdens de theorie lessen."
Yvon
 

"De lessen met Lies heb ik altijd prettig en leuk gevonden en dan slaag je ook nog in 1 keer. Dus ik zeg lessen bij Lies"
- Sterre

 

"Leuke rijschool, goede instructie met duidelijke en hulpvolle begeleiding. Waardoor in ik één keer ben geslaagd!! Gewoon zeer tevreden"
- Ruben

 

"Leerzame leuke lessen. Lessen naar eigen tempo. Zeker een aanrader!"
- Roy

 

"De lessen met Lies waren heel leerzaam en ook gezellig! Naast de goede uitleg die ze gaf, konden we ook altijd gezellig kletsen over van alles. Zo ging de tijd in de auto snel voorbij. Dankzij de goede hulp van Lies ben ik uiteindelijk in één keer geslaagd voor mijn Rijbewijs!"
- Merith

 

"Mijn ervaring bij Lies was erg goed en ik had erg fijne lessen! Ze heeft je goed, persoonlijk les en ze was flexibel met de afspraken. Ik heb mijn examen in één keer gehaald, doordat ze ook wacht totdat ze vindt dat je goed kan rijden! Ik zou iedereen rijles bij haar rijschool aanraden."
- Ilse

 

"Ik vond de lessen heel gezellig en ook leerzaam. Je krijgt goede begeleiding."
- Stefaniya

 

"Hele goede rijschool zeker een aanrader!
Super leerzame en leuke rijlessen gehad. Ik ben ik één keer geslaagd!"
- Dewi

 

"De sfeer is leuk en gezellig, goed veel geleerd. Ook een fijne auto om in te rijden."
- Jarnik

 

"Een hele goeie rijschool, die goed en oprecht advies geeft. Rijinstructrice van deze rijschool is een vrouw met een warm hard. Ik liep tegen dingen aan en ze zoekt overal een oplossing voor. Ik heb fijne rijlessen gehad en ik heb goed leren autorijden."
- Fabien

 

"De rijlessen bij Rijschool Jalving heb ik altijd als er leuk ervaren. In het begin vond ik rijden eng, maar Lies stelde mij gerust en uiteindelijk vond ik de rijlessen leuk."
- Bo

 

"Rijschool Jalving heeft mij goede rijlessen verzorgd. Lies is altijd enthousiast en weet je goed klaar te stomen voor het praktijkexamen. Al met al een Top rijschool!"
- Niels

 

"Het was een leuke ervaring om met deze rijschool mijn rijbewijs te halen. Niet altijd makkelijk, want oude gewoontes moesten eerst afgeleerd worden. Gelukkig is het gelukt en heb mijn auto rijbewijs in één keer gehaald!"
- Johan

 

"Een goede rijschool. Prettige rij instructrice, die je op de juiste manier opleidt en zorgt voor een goede band net met de leerling. Als je een fijne rijopleiding wil, zou ik zeker autorijschool Jalving aanraden. En dan zou ik 5 sterren geven."
- Brandon

 

"Rijschool Jalving, zeker een aanrader! Altijd met plezier gelest, tussendoor was het zeker gezellig. Maar ook word je een goede manier van autorijden aangeleerd. Zowel theoretisch als praktijk, heb het super gehad!"
- Yoni

 

"Goede begeleiding en eerlijk in haar uitspraken tegenover de leerling. Geeft goede uitleg en weet mensen te motiveren."
- Chris

 

"Dankzij Lies Jalving ben ik, na helaas al meermaals gezakt te zijn voor mijn praktijkexamen, gelijk het 1ste examen dat ik deed naar haar lessen geslaagd!

Lies heeft mij geleerd om ontspannen te rijden én om niet bang te zijn om de tijd te nemen die nodig is om veilig en stabiel te rijden. De lessen met haar vonden plaats in een prettige sfeer, waarbij zij op rustige doch duidelijke wijze uitlegde wat er niet goed ging en hoe dat beter kan.

Dankzij deze constructieve feedback, heb ik mijn rijbewijs alsnog gehaald.
Waarvoor mijn hartelijke dank!"
- Rowan-Ewout

 

"Opzoek naar een betrouwbare rijschool? De samenwerking met Lies op weg naar mijn rijbewijs was heel fijn.

  • Ze was altijd goed bereikbaar voor uitleg of vragen.
  • Had alle aandacht voor mij in de auto.
  • Geen lespakketten (dus nooit lessen te veel of te weinig)
  • En ze stemde de lessen af, op wat ik nodig had… Én een beetje moeilijker voor de uitdaging.

Dus of je nou heel graag de weg op wil, of dat je autorijden juist hartstikke spannend vindt. Lies bied je wat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen! Dank je wel Lies!
- Eveline

 

"Het waren mooie, leerzame lessen."
- Marvin

 

"Ik vond de rijlessen leerzaam en duidelijk. Lies legt alles duidelijk en langzaam uit."
- Melvin.

 

"Rijschool Jalving, heb vandaag mijn rijbewijs mogen halen! Heb erg fijne lessen gehad. Het is een hele goede rijschool, er wordt echt gezocht naar een manier voor jou. Altijd geduldig. Ik heb er veel vertrouwen gekregen om voor het examen te gaan. En dankzij Lies Jalving heb ik hem in 1 keer gehaald!

Ik raad deze rijschool aan."
- Davey  

 

"Fijne rijschool met een vriendelijke rijinstructrice. Er wordt goed bijgehouden wat je goed kan en waar je nog moeite mee hebt. En wat minder hoed gaat, daar wordt extra aandacht aan besteed. Hierdoor ben ik natuurlijk in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!"
- Aminh

 

"Bij Lies heb ik zeer leuke en leerzame lessen gevolgd! Zowel theorie als praktijk. Lies legt alles duidelijk uit en als je het even niet weet, legt ze het graag nog een paar keer uit. Ik ben blij dat ik voor Rijschool Jalving heb gekozen en zo mijn rijbewijs heb gehaald."
- Lilian

 

"Bij Lies heb ik altijd leuke lessen gehad. Ze legt alles erg duidelijk uit. Dankzij Lies heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald."
- Kimberly

 

"Het waren leuke en leerzame lessen bij Lies. Een aanrader!"
- Bradley

 

"5 sterren! Hele fijne lessen gehad bij Lies. Echt een super rijinstructrice! Ze is geduldig en weet je te motiveren om vertrouwen te hebben over je eigen kunnen. Dit alles in combinatie met een vlotte (h)eerlijke babbel en een ontspannen sfeer. Een vrouw die ik iedereen zou aanraden!"
- Kimberley

 

"De rijlessen bij Lies waren altijd zeer leerzaam. Ik heb altijd een fijne tijd bij Lies gehad en vond de rijlessen ook altijd leuk. Zeker een aanrader."
- Chirella

 

"De rijlessen bij Lies zijn altijd erg leerzaam.Vaak is er lol, maar toch is het wel écht serieus. Op de lessen wordt er erg gefocust op de onderdelen die nog bijscholing nodig hebben en nadat deze goed gaan, geeft dat heel veel zekerheid. Ik heb zelf een hele leuke tijd gehad bij mijn rijlessen met Lies en ik zou het zeker aan anderen aanraden."
- Delano