Theorielessen volgen

Voor het behalen van je auto rijbewijs heb je naast ervaring in de praktijk ook de theorie van het autorijden nodig. Misschien niet voor iedereen het leukste gedeelte om te leren om te kunnen autorijden, maar wel een erg belangrijk gedeelte! 

Wij van autorijschool Jalving bieden de mogelijkheid om theorielessen bij ons te volgen en je hier de nodige begeleiding in te geven. Wij vinden het namelijk van groot belang dat de theorie tegelijk loopt met de praktijk. Door de theorie te leren, begrijp je in het verkeer beter de regels en krijg je meer inzicht tijdens je praktijklessen wat je weer helpt om alles goed onder de knie te krijgen. 

Voor je theorie-examen moet je natuurlijk ook zelf leren. Dit kan zowel met theorieboeken of met onlineprogramma's beide mogelijkheden zijn te vinden in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om al voordat je het examen in gaat theorie oefenexamens te maken, om inzicht te krijgen of je de theorie goed geleerd hebt. Indien nodig kan je extra begeleiding krijgen bij de theorielessen.

Theorielessen worden elke woensdagavond gegeven door Lies in de opleidingsruimte. 

Koop je de theorielessen via onze webshop, dan is er de mogelijkheid dat Lies je (indien gewenst) tijdens de therorielessen kan volgen, zodat ze hier tijdens de lessen op in kan spelen. Bij aankoop kan je er voor kiezen om een opleider/rijschool te selecteren. Je kan dan een eigen inloglink gebruiken en de koppeling met Lies komt automatisch tot stand.