Elk lespakket begint met een goed gesprek

De start van het auto rijlessen begint wat ons betreft altijd met een goed gesprek. Lies, ervaren instructeur, komt bij jou thuis om alles van a tot z door te nemen, zodat jij, maar ook je ouders precies weten wat je kan verwachten van rijschool Jalving. 

Wanneer het lessen kan beginnen komt Lies je met de lesauto ophalen bij je thuis, school of werk. Tijdens de eerste les mag je zelf al plaatsnemen achter het stuur. Lies zal je dan precies uitleggen hoe de auto werkt, zodra dit duidelijk is kan het rijden beginnen. We beginnen met lessen van een uur en breiden dit, op tempo van de leerling, uit naar 1,5 uur per les. De meeste kandidaten vinden het prettig om 1 x per week te lessen. Maar indien gewenst kan dit ook vaker of minder vaak zijn. 

Bij rijschool Jalving kan je per les betalen. Lies stuurt dan aan het einde van de dag een betaalverzoekje naar degene die de lessen betaald. Super handig! 

De lessen kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 21.00 uur.

Om te kunnen starten met auto rijlessen  moet je medisch geschikt zijn. Om dit aan te tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kunt u kopen via MijnCBR.