Rijlessen en afrijden in Emmen

Wil jij rijlessen en ook afrijden in Emmen? Dan ben je bij rijschool Jalving aan het goede adres. Rijschool Jalving geeft rijles in en om Emmen. Dus woon jij bijvoorbeeld in Erica, Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen, Emmer-Compascuum of een ander dorp/ streek dan is rijschool Jalving erg geschrikt voor jou.

Rijschool Jalving vindt het fijn dat je kunt afrijden waar je ook lest. In Emmen zit namelijk ook een CBR en daarom kun je bij rijschool Jalving niet alleen rijlessen in Emmen maar ook afrijden in Emmen en hopelijk in één keer je rijbewijs halen.

Rijlessen in Emmen

Wil je rijlessen gaan volgen in Emmen, dan begint dit wat ons betreft altijd met een goed gesprek. Lies is een ervaren rij instructeur en komt bij jou thuis om eerst alles van A tot Z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders, precies weten wat jullie van rijschool Jalving mogen verwachten.

Over rijschool Jalving

Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge, nabij Emmen. De rijschool wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren en werkt dan ook met veel plezier. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook kwam werken in 1988.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen veel opleidingen er nog naast gevolgd om haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD goed begeleiden omdat ze hier een opleiding in heeft gevolgd. Daarnaast is Lies stagementor voor autorijles instructeurs in opleiding.

Autorijbewijs pakket en afrijden in Emmen

Wil jij je autorijbewijs gaan halen? Dan bieden wij in Emmen verschillende rijbewijs pakketten aan. Zoals hierboven genoemd begint ieder lespakket met een intake bij jou thuis. Op dat moment bekijken wij gezamenlijk hoeveel autorijlessen er waarschijnlijk nodig zijn om jou goed en veilig te leren autorijden.

Naast de autorijlessen zitten er in onze lespakketten ook de theorielessen. Uiteraard kunnen wij jou dus ook van a tot z begeleiden om je theorie-examen te halen.

Wil jij rijlessen en afrijden in Emmen en heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op dit nummer kan je ons zelfs whatsappen.