Rijles in Erica

Zoek je een rijschool die ook rijles geeft in Erica? Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijlessen in Emmen en omliggende dorpen zoals EricaNieuw-Amsterdam en Veenoord.
Zoals gezegd worden de rijlessen van Rijschool Jalving hoofdzakelijk in Emmen en de dorpen om Emmen gegeven. Ook de examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen.
 
Ben je opzoek naar goede, maar bovenal prettige rijlessen in en om Erica? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.
 

De eerste rijles in Erica

Wil jij beginnen met rijles in Erica? Bij rijschool Jalving begint ieder lespakket met een intake gesprek. Lies komt hiervoor bij jou thuis om eerst alles van A tot Z met jou door te nemen. Zo weet jij en ook je ouders, exact wat jullie kunnen verwachten van ons als rijschool.
 
Is het tijd voor je eerste autorijles? Dan komt Lies je met de lesauto ophalen. Lies kan je thuis ophalen, maar Lies kan je natuurlijk ook van school, van je werk of bijvoorbeeld van het station ophalen.
 
Heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op hetzelfde nummer zelfs whatsappen.
 

Proefrijles in Erica

Wil je niet direct een compleet lespakket afnemen, maar wil je eerst een proefles doen en kennis maken met rijschool Jalving? Ook dat is geen enkel probleem. Tijdens deze proef-rijles in Erica kunnen we samen een goed beeld krijgen van hoe het gaat, om op deze manier een passend lespakket samen te stellen.
 
Wil je direct een proefles aanvragen bij rijschool Jalving, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.