Rijschool Nieuw-Amsterdam

Rijschool Nieuw-Amsterdam: Zoek je een rijschool in Nieuw-Amsterdam? Zoek dan niet verder en neem contact op met rijschool Jalving. Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijlessen in Emmen en omliggende dorpen zoals Nieuw-Amsterdam en natuurlijk ook Veenoord.

Zoal gezegd worden de lessen van Rijschool Jalving hoofdzakelijk in Emmen en de dorpen om Emmen gegeven. Ook de examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen.

Ben je opzoek naar een goede, maar bovenal prettige rijschool in Nieuw-Amsterdam? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

Over autorijschool Jalving

In 1965 is de vader van Lies al begonnen met het geven van Rijlessen. Vanaf 1988 is Lies zelf ook aan het werk gegaan bij de rijschool van haar vader. Toen de vader van Lies is gestopt met het geven van autorijles, heeft Lies de autorijschool overgenomen.

Lies is een zeer ervaren rijinstructeur. Ook heeft ze door de jaren heen nog verschillende extra cursussen en opleidingen gevolgd pop het gebied van autorijles geven. Dit alles om haar leerlingen nog beter te begeleiden in het behalen van het rijbewijs.

Zo kan Lies bijvoorbeeld leerlingen met Autisme of leerlingen met ADHD goed begeleiden zo dat deze leerlingen op een goede maar vooral veilige manier leren autorijden. Ook is Lies daarnaast nog eens stagementor voor rijinstructeurs in opleiding.

De eerste rijles in Nieuw-Amsterdam

Wil jij beginnen met autorijlessen in Nieuw-Amsterdam? Bij rijschool Jalving begint ieder lespakket met een intake gesprek. Lies komt hiervoor bij jou thuis om eerst alles van A tot Z met jou door te nemen. Zo weet jij en ook je ouders, exact wat jullie kunnen verwachten van ons als rijschool.

Is het tijd voor je eerste autorijles? Dan komt Lies je met de lesauto ophalen. Lies kan je thuis ophalen, maar Lies kan je natuurlijk ook van school, van je werk of bijvoorbeeld van het station ophalen.

Heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op hetzelfde nummer zelfs whatsappen.

Je rijbewijs halen bij rijschool Nieuw-Amsterdam

Een veel gestelde vraag is, hoe lang duurt het voordat ik mag afrijden of hoeveel rijlessen heb ik nodig om mijn rijbewijs te halen.. Het CBR heeft dit in het verleden onderzocht onder haar eindexamen kandidaten. Hier is uit naar voren gekomen dat iemand gemiddeld 39 uur rijles nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te behalen.

Uiteraard verschilt dit per kandidaat, wil je rijlessen volgen in Nieuw-Amsterdam? Neem dan gerust eens contact op met Lies Jalving om een intake te plannen of om een proefles aan te vragen. Lies kan je dan helpen in te schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zou moeten hebben om je rijbewijs te halen.

Wil je rijlessen gaan volgen of heb je nog vragen met betrekking tot de autorijlessen? Neem dan gerust even contact op met de Rijschool Nieuw-Amsterdam. Je kan ons telefonisch, per mail en zelfs via Whatsapp bereiken.