Rijles Emmer Compascuum

Opzoek naar een rijschool in Emmer Compascuum? Dan ben je bij Rijschool Jalving uit Nieuw-Weerdinge helemaal aan het juiste aders. Wij zitten gevestigd in Nieuw-Weerdinge, maar wij lessen hoofdzakelijk in Emmen, Klazienaveen en geven dus ook rijles in Emmer Compascuum.

Ben je dus opzoek naar een prettige en goede rijschool in Emmer Compascuum? Neem dan gerust eens contact op met autorijschool Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

Over rijschool Jalving

Autorijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. In 1965 is de vader van Lies begonnen met het geven van rijlessen en in 1988 is Lies ook aan het werk gegaan bij de autorijschool.

Toen de vader val Lies is gestopt met het geven van autorijlessen heeft Lies de autorijschool overgenomen. En zelfs nu nog iedere dag geeft Lies met erg veel plezier autorijles aan haar leerlingen!

Lies is een enorm ervaren rijinstructeur en heeft door de jaren heen nog verschillende extra cursussen en opleidingen gevolgd pop het gebied van autorijles geven. Dit alles om haar leerlingen nog beter te begeleiden in het behalen van het rijbewijs.

Zo kan Lies bijvoorbeeld leerlingen met Autisme of leerlingen met ADHD goed begeleiden zo dat deze leerlingen op een goede maar vooral veilige manier leren autorijden. Daarnaast is Lies ook nog eens stagementor voor rijinstructeurs in opleiding.

beginnen met Rijles Emmer Compascuum

Wil je beginnen met het nemen van rijlessen in Emmer Compascuum? Bij rijschool Jalving begint ieder lespakket met een goed gesprek, zie dit als een intake. Lies komt hiervoor bij jou thuis om alles van a tot z door te nemen en door te spreken. Na deze intake weet jij als leerling, maar je ouders exact wat jullie kunnen verwachten van ons als rijschool.

Als de tijd daar is voor je eerste autorijles, dan komt Lies je ophalen met de lesauto. We halen je op waar jij dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld van huis zijn, maar natuurlijk ook van school, van je werk of van het station.

Bij de eerste rijles mag je uiteraard direct zelf rijden. Voor dat je vertrekt legt Lies je uiteraard exact uit alles werkt, waar alle knoppen, pedalen en hendels voor zijn, zodat jij met een gerust hart en met een veilig gevoel je eerste kilometers mag gaan rijden.

Heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op hetzelfde nummer zelfs whatsappen.

Hoeveel rijlessen heb ik gemiddeld nodig?

Een vraag die wij bij rijschool Emmer Compascuum vaak krijgen is, hoeveel rijlessen heb ik gemiddeld nodig om te slagen? Het CBR heeft dit in 2019 onderzocht onder eindexamen kandidaten. Hier is uit naar voren gekomen dat iemand gemiddeld 39 uur rijles nodig heeft om zijn of haar rijbewijs te behalen.

Uiteraard verschilt dit per kandidaat, wil je rijlessen in Emmer Compascuum? Neem dan gerust eens contact op met Lies Jalving om een intake te plannen of om een proefles aan te vragen. Lies kan je dan helpen in te schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zou moeten hebben om je rijbewijs te halen.

Wil je rijlessen gaan volgen of heb je nog vragen met betrekking tot de autorijlessen? Neem dan gerust even contact op met de Rijschool Emmer-in Compascuum. Je kan ons telefonisch, per mail en zelfs via Whatsapp bereiken.