Rijschool Emmen

Ben jij opzoek naar een rijschool die ook in Emmen en omgeving rijles geeft? Rijschool Jalving is dan precies wat je zoekt. Rijschool Jalving is gevestigd in Nieuw-Weerdinge en geeft rijles in Emmen en de vele dorpen daarom heen. Rijschool Jalving geeft al sinds 1965 rijlessen en doet dit nog elke dag met veel plezier.

Lies Jalving is de eigenaresse van deze mooie rijschool en is al sinds 1988 actief binnen het bedrijf. Haar vader heeft het bedrijf opgericht en toen het moment daar was heeft lies de rijschool overgenomen. Lies heeft veel ervaring en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Rijschool Emmen proefles

Wil je niet direct een compleet lespakket afnemen, maar wil je eerst een proefles doen? Ook dat is geen enkel probleem. Tijdens deze proef-autorijles in Emmen kunnen we samen een goed beeld krijgen van hoe het gaat, om op deze manier een passend lespakket samen te stellen.

Wil je direct een proefles aanvragen bij rijschool Jalving, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Rijlessen en afrijden in Emmen

Wil jij rijlessen en ook afrijden in Emmen? Dan ben je bij rijschool Jalving aan het goede adres. Rijschool Jalving geeft rijles in en om Emmen. Dus woon jij bijvoorbeeld in Erica, Nieuw-Amsterdam, Klazienaveen, Emmer-Compascuum of een ander dorp/ streek dan is rijschool Jalving erg geschrikt voor jou.

Rijschool Jalving vindt het fijn dat je kunt afrijden waar je ook lest. In Emmen zit namelijk ook een CBR en daarom kun je bij rijschool Jalving niet alleen rijlessen in Emmen maar ook afrijden in Emmen en hopelijk in één keer je rijbewijs halen.