Rijopleiding Emmen

Bent u opzoek naar een rijopleiding in Emmen? Rijschool Jalving biedt u die mogelijkheid! Rijschool Jalving is gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijlessen in Emmen en omliggende dorpen zoals Erica, Nieuw-Amsterdam, Emmer-Compascuum en Veenoord.

Zoals al eerder genoemd werd worden de lessen van Rijschool Jalving hoofdzakelijk in Emmen en de dorpen om Emmen gegeven. Ook de examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen.

Ben je opzoek naar een goede, maar bovenal prettige rijopleiding in omgeving Emmen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

Rijlessen in Emmen en omgeving

Opzoek naar een rijopleiding in Emmen of omgeving en waar jij je helemaal op je gemak voelt. Bij rijschool Jalving kun jij stap voor stap zelf leren auto rijden.

De rijlessen kunnen maandag tot en met vrijdag plaatsvinden tussen 8.00 en 21.00 uur. Daarnaast moet je medisch geschikt zijn om autorijles te mogen volgen. Om dit aan te kunnen tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kun je kopen via MijnCBR.

Wil je zelf ervaren hoe het is om rijlessen in Emmen te volgen bij Rijschool Jalving? Neem dan gerust eens contact met ons op om een proefles aan te vragen.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen om rijlessen in Emmen te gaan volgen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 21 644 374.

Rij- en theorielessen volgen bij rijschool Jalving

Voor het behalen van je auto rijbewijs heb je naast ervaring in de praktijk ook de theorie van het autorijden nodig. Misschien niet voor iedereen het leukste gedeelte om te leren om te kunnen autorijden, maar wel een erg belangrijk gedeelte!

Wij van autorijschool Jalving bieden de mogelijkheid om theorielessen bij ons te volgen en je hier de nodige begeleiding in te geven. Wij vinden het namelijk van groot belang dat de theorie tegelijk loopt met de praktijk. Door de theorie te leren, begrijp je in het verkeer beter de regels en krijg je meer inzicht tijdens je praktijklessen wat je weer helpt om alles goed onder de knie te krijgen.

Lees hier meer over onze theorielessen.