Rijlessen omgeving Emmen

Ben je opzoek naar een rijschool voor rijlessen omgeving Emmen? Dan is Rijschool Jalving de rijschool waar jij naar opzoek bent. Rijschool Jalving is gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijlessen in Emmen en omliggende dorpen zoals Klazienaveen, Veenoord, Nieuw-Amsterdam en Emmer-Compascuum.

De examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen. Dat is lekker dichtbij en je zult het gebied goed leren kennen tijdens het lessen. Zo ga je zelfverzekerd het examen in en is de kans nog groter op slagen!

Ben je opzoek naar een goede, maar bovenal prettige rijlessen in omgeving Emmen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

Proefles rijlessen omgeving Emmen

Wil je zelf ervaren hoe het is om rijlessen in Emmen en omgeving te volgen bij Rijschool Jalving? Neem dan gerust eens contact met ons op om een proefles aan te vragen.

De algemene rijlessen in omgeving Emmen kunnen maandag tot en met vrijdag plaatsvinden tussen 8.00 en 21.00 uur. Daarnaast moet je medisch geschikt zijn om rijles te mogen volgen. Om dit aan te kunnen tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kun je kopen via MijnCBR.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen om rijlessen in omgeving Emmen te gaan volgen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 21 644 374.

Extra begeleiding bij de rijlessen omgeving Emmen

Ben jij extra begeleiding nodig bij de rijlessen in omgeving Emmen? Lies Jalving de eigenaresse van Rijschool Jalving is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen veel opleidingen er nog naast gevolgd om haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD goed begeleiden omdat ze hier een opleiding in heeft gevolgd. Het kan namelijk zijn dat het voor sommige net wat lastiger is om zich goed te kunnen concentreren en te leren rijden.