Rijlessen in Emmen

Wil jij rijlessen in Emmen? Rijschool Jalving is de leuke en leerzame rijschool waar jij naar op zoek bent! Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge. De rijlessen die gegeven worden door rijschool Jalving vinden hoofdzakelijk plaats in Emmen en de dorpen om Emmen heen. de rijlessen in Emmen zijn niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig en leuk.
 
Lies de eigenaar van rijschool Jalving heeft al jaren ervaring en geeft nog elke dat met passie rijles. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.
 
Lies kan ook leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD goed begeleiden. Daarnaast is Lies stagementor voor lesinstructeurs in opleiding. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren.
 

Rijlessen in Emmen volgen

Wil je rijlessen gaan volgen in Emmen, dan begint dit wat ons betreft altijd met een goed gesprek. Lies is een ervaren rij instructeur en komt bij jou thuis om eerst alles van A tot Z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders, precies weten wat jullie van rijschool Jalving mogen verwachten.
 

Autorijbewijs pakket en afrijden in Emmen

Wil jij je autorijbewijs gaan halen? Dan bieden wij in Emmen verschillende rijbewijs pakketten aan. Zoals hierboven genoemd begint ieder lespakket met een intake bij jou thuis. Op dat moment bekijken wij gezamenlijk hoeveel autorijlessen er waarschijnlijk nodig zijn om jou goed en veilig te leren autorijden.
 
Naast de autorijlessen zitten er in onze lespakketten ook de theorielessen. Uiteraard kunnen wij jou dus ook van a tot z begeleiden om je theorie-examen te halen.
 
Wil jij rijlessen en afrijden in Emmen en heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op dit nummer kan je ons zelfs whatsappen.