Rijles omgeving Emmen

Opzoek naar een rijschool die rijles geeft in de omgeving Emmen? Dan is Rijschool Jalving de rijschool waar jij naar opzoek bent. Rijschool Jalving is gevestigd in Nieuw-Weerdinge maar geeft hoofdzakelijk rijles in Emmen en omliggende dorpen zoals Klazienaveen,  Nieuw-Amsterdam, Veenoord en Emmer-Compascuum.
 
De rijexamens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen. Dat is mooi dichtbij en in een omgeving die je tijdens de rijlessen goed zult leren kennen. Zo ga je zelfverzekerd het examen in en is de kans nog groter op slagen!
 
Ben je opzoek naar een goede, maar bovenal prettige rijles in omgeving Emmen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving om de mogelijkheden te bespreken.

 

Extra begeleiding bij de rijles omgeving Emmen

Ben jij extra begeleiding nodig bij de rijles in omgeving Emmen? Lies Jalving de eigenaresse van Rijschool Jalving is een zeer ervaren instructeur en is al sinds 1988 actief binnen de organisatie. Lies heeft door de jaren heen veel opleidingen er nog naast gevolgd om haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.
 
Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD goed begeleiden omdat ze hier een opleiding in heeft gevolgd. Het kan namelijk zijn dat het voor sommige net wat lastiger is om zich goed te kunnen concentreren en te leren rijden.

Beginnen met rijles in omgeving Emmen

 

Bij ons begint ieder lespakket met een goed gesprek. Lies komt hiervoor bij jou thuis om alles van a tot z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders precies weten wat je van ons als autorijschool kunt én mag verwachten.
 
De eerste rijles in Emmen en omgeving: Wanneer het tijd is voor de eerste rijles komt Lies jou met de lesauto ophalen. Dit kan bij je thuis, maar natuurlijk kunnen we je ook op komen ophalen van je werk, het station of van school.
 
Bij de eerste rijles mag je direct plaatsnemen achter het stuur. Lies legt je dan uiteraard eerst exact uit hoe alles werkt, zodat je met een zeker en veilig gevoel kan beginnen aan je eerste echte officiële rijles.