Rijles Klazienaveen

Rijles Klazienaveen: Ben je opzoek naar een autorijschool om rijlessen te gaan volgen in Klazienaveen of omgeving? Dan ben je bij Rijschool Jalving aan het juiste adres.

Wil je rijlessen gaan volgen in Klazienaveen, dan begint dit wat ons betreft altijd met een goed gesprek. Lies is een ervaren rij instructeur en komt bij jou thuis om eerst alles van A tot Z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders, precies weten wat jullie van rijschool Jalving mogen verwachten.

Je eerste rijles in Klazienaveen

Je eerste rijles kan beginnen! Lies komt je bij jou thuis, van school, van het station of van je werk ophalen met de lesauto. Tijdens deze eerste rijles in Klazienaveen mag jij direct achter het stuur plaatsnemen!

Lies zal je dan eerst precies uitleggen hoe de auto werkt. Pas als alles helemaal duidelijk voor je is kan de rijles echt gaan beginnen. Wij beginnen altijd met de les van een uur. Daarna breiden we dit uit naar lessen van anderhalf uur.

De meeste leerlingen nemen overigens één les in de week, maar indien gewenst kunnen natuurlijk meerdere lessen per week afgenomen worden of juist iets minder. Zo komt het ook voor dat leerlingen één keer in de twee weken willen lessen.

Bij ons kan je trouwens per les betalen. Lies stuurt dan aan het einde van de dag een betaalverzoekje naar degene die de lessen betaalt. Super handig!

Wil je rijles in Klazienaveen gaan volgen? Neem dan gerust eens contact op met Rijschool Jalving. Dit kan door het contactformulier in te vullen of telefonisch via 06 21 644 374.

Over rijschool Jalving

Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge, nabij Klazienaveen. De rijschool wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren en werkt dan ook met veel plezier. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook kwam werken in 1988.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen veel opleidingen er nog naast gevolgd om haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD goed begeleiden omdat ze hier een opleiding in heeft gevolgd. Daarnaast is Lies stagementor voor autorijles instructeurs in opleiding.

Autorijles Klazienaveen en omgeving

Opzoek naar een rijschool in Klazienaveen of omgeving, opzoek naar een rijschool waar je op een fijne en prettige manier kan leren autorijden? Dan zit je bij rijschool Jalving helemaal aan het juiste adres.

De rijlessen kunnen maandag tot en met vrijdag plaatsvinden tussen 8.00 en 21.00 uur. Daarnaast moet je medisch geschikt zijn om autorijles te mogen volgen. Om dit aan te kunnen tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kunt u kopen via MijnCBR.

Wil je zelf ervaren hoe het is om rijlessen in Klazienaveen te volgen bij Rijschool Jalving? Neem dan gerust eens contact met ons op om een proefles aan te vragen.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen om rijlessen in Klazienaveen te gaan volgen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 21 644 374.