Rijbewijs halen in Emmen

Wil jij je rijbewijs halen in Emmen? Dan ben je bij Rijschool Jalving helemaal aan het juiste adres! Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge. De rijlessen die gegeven worden door autorijschool Jalving vinden hoofdzakelijk plaats in Emmen en de dorpen om Emmen heen.

Woon je in één van de buitendorpen en ben je opzoek naar een goede, maar vooral prettige rijschool om rijlessen te nemen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving.

Wil jij je rijbewijs halen in Emmen? Dan bieden wij verschillende lespakketten aan. Bij onze rijschool kan je zowel de theorie als de praktijklessen volgen. De examens worden afgenomen door het CBR Examencentrum in Emmen.

Wil jij dus je rijbewijs halen in Emmen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag vrijblijvend een proefles aan.

Over autorijschool Jalving

Rijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook kwam werken in 1988.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD goed begeleiden. Daarnaast is Lies stagementor voor lesinstructeurs in opleiding.

Rijbewijs halen in Emmen bij rijschool Jalving

Wil je beginnen met autorijles in Emmen? Dan begint ieder lespakket bij Rijschool Jalving met een goed intakegesprek. Tijdens dit gesprek legt Lies jou, maar je ouders exact uit wat je van ons als rijschool kan verwachten.

Is het tijd voor je eerste autorijles? Dan komt Lies je met de lesauto ophalen. Lies kan je thuis ophalen, maar Lies kan je natuurlijk ook van school, van je werk of bijvoorbeeld van het station ophalen.

Wil jij je rijbewijs halen in Emmen en heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op dit nummer kan je ons zelfs whatsappen.