Rijbewijs Emmen

Wil jij je rijbewijs in Emmen gaan halen? Dan bieden wij rijschool Jalving in Emmen verschillende rijbewijs pakketten aan. Ieder lespakket begint met een intake bij jou thuis. Op dat moment bekijken wij gezamenlijk hoeveel rijlessen in Emmen er waarschijnlijk nodig zijn om jou goed en veilig te leren autorijden en om je rijbewijs in Emmen te halen.
 
Naast de autorijlessen zitten er in onze lespakketten ook de theorielessen. Uiteraard kunnen wij jou dus ook van a tot z begeleiden om je theorie-examen te halen.
 
Wil jij je rijbewijs in Emmen halen en heb je vragen over onze lespakketten, wil je een proefles aanvragen of heb je misschien andere vragen aan rijschool Jalving? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen [email protected], bellen 06 21 644 374 en op dit nummer kan je ons zelfs whatsappen.
 

Rijbewijs in Emmen halen

Wil jij je rijbewijs in Emmen halen? Dan ben je bij Rijschool Jalving helemaal aan het juiste adres! Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge. De rijlessen die gegeven worden door autorijschool Jalving vinden hoofdzakelijk plaats in Emmen en de dorpen om Emmen heen.
 
Woon je in één van de buitendorpen en ben je opzoek naar een goede, maar vooral prettige rijschool om rijlessen te nemen? Neem dan gerust even contact op met Lies Jalving.
 

Over rijschool Jalving

Rijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren en is al sinds 1988 actief binnen de rijschool.
 
Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen van haar vader en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.
 
Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD goed begeleiden. Daarnaast is Lies stagementor voor lesinstructeurs in opleiding.