Rij- en theorielessen volgen bij rijschool Jalving

Voor het behalen van je auto rijbewijs heb je naast ervaring in de praktijk ook de theorie van het autorijden nodig. Misschien niet voor iedereen het leukste gedeelte om te leren om te kunnen autorijden, maar wel een erg belangrijk gedeelte!

Wij van autorijschool Jalving bieden de mogelijkheid om theorielessen bij ons te volgen en je hier de nodige begeleiding in te geven. Wij vinden het namelijk van groot belang dat de theorie tegelijk loopt met de praktijk. Door de theorie te leren, begrijp je in het verkeer beter de regels en krijg je meer inzicht tijdens je praktijklessen wat je weer helpt om alles goed onder de knie te krijgen.

Lees hier meer over onze theorielessen.

Theorielessen in combinatie met rijlessen

De theorielessen die Lies geeft zijn elke woensdag in de opleidingsruimte. Naast de lessen moet je natuurlijk ook zelf leren, dit kan via een onlineprogramma of met een boek. Lies zou de theorie waar jij mee bezig bent ook meenemen tijdens het lessen. Tijdens jouw eerste les mag je meteen al achter het stuur. Lies zal je eerst het één en ander uitleggen over de auto en dan kan de les beginnen. De eerste lessen zullen een uur duren, deze zullen we later uitbreiden naar 1,5 uur per les.

De meeste leerlingen vinden het prettig om 1 x per week te lessen. Dit mag natuurlijk vaker of minder vaak als jij dat prettiger vind. Wanneer het lessen kan beginnen komt Lies je met de les auto ophalen bij je thuis, werk of school. De lessen kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 21.00 uur.

Rijlessen in Emmen

Wil je rijlessen gaan volgen in Emmen, dan begint dit wat ons betreft altijd met een goed gesprek. Lies is een ervaren rij instructeur en komt bij jou thuis om eerst alles van A tot Z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders, precies weten wat jullie van rijschool Jalving mogen verwachten.