Extra begeleiding bij de rijlessen in Emmen

Ben jij extra begeleiding nodig bij de rijlessen in Emmen? Lies Jalving de eigenaresse van Rijschool Jalving is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen veel opleidingen er nog naast gevolgd om haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD goed begeleiden omdat ze hier een opleiding in heeft gevolgd. Het kan namelijk zijn dat het voor sommige net wat lastiger is om zich goed te kunnen concentreren en te leren rijden.

Rijles en Autisme/ ADHD

Iemand met autisme, ADHD of verwante problemen zijn net zo goed in staat om auto te rijden net als ieder ander, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren en het onthouden wat minder vanzelfsprekend. Lies zal de leerlingen op de juiste manier begeleiden tijdens de rijlessen en uiteindelijk met het behalen van het rijbewijs.

Zoals al eerder genoemd heeft Lies meerdere opleidingen gevold en heeft te veel ervaring als rijles instructeur. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook kwam werken in 1988.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier.

Rij- en theorielessen volgen bij rijschool Jalving

Voor het behalen van je auto rijbewijs heb je naast ervaring in de praktijk ook de theorie van het autorijden nodig. Misschien niet voor iedereen het leukste gedeelte om te leren om te kunnen autorijden, maar wel een erg belangrijk gedeelte!

Wij van autorijschool Jalving bieden de mogelijkheid om theorielessen bij ons te volgen en je hier de nodige begeleiding in te geven. Wij vinden het namelijk van groot belang dat de theorie tegelijk loopt met de praktijk. Door de theorie te leren, begrijp je in het verkeer beter de regels en krijg je meer inzicht tijdens je praktijklessen wat je weer helpt om alles goed onder de knie te krijgen.

Lees hier meer over onze theorielessen.