Autorijschool Klazienaveen

Ben je opzoek naar een autorijschool die ook in Klazienaveen les geeft? Dan ben je bij autorijschool Jalving helemaal aan het juiste adres. Rijschool Jalving zit al vanaf 1965 gevestigd in Nieuw-Weerdinge nabij Emmen en biedt actief autorijlessen in Klazienaveen aan.

Ieder lespakket begint bij ons met een goed gesprek. Lies, de eigenaar van rijschool Jalving komt bij jou thuis om alles van a tot z door te nemen. Zo weet niet alleen jij, maar ook je ouders exact wat jullie van ons mogen verwachten.

Heb je vragen of wil je misschien direct een proefles aanvragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Over autorijschool Jalving

Rijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook in 1988 kwam werken.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen. Dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD goed begeleiden. Daarnaast is Lies ook nog stagementor voor lesinstructeurs in opleiding.

Autorijschool Klazienaveen proefles

Wil je niet direct een compleet lespakket afnemen, maar wil je eerst een proefles doen? Ook dat is geen enkel probleem. Tijdens deze proef-autorijles in Klazienaveen kunnen we samen een goed beeld krijgen van hoe het gaat, om op deze manier een passend lespakket samen te stellen.

Wil je direct een proefles aanvragen bij autorijschool Jalving, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Autorijbewijs pakket

Wil jij je autorijbewijs gaan halen? Dan bieden wij in Klazienaveen verschillende rijbewijs pakketten aan. Zoals hierboven genoemd begint ieder lespakket met een intake bij jou thuis. Op dat moment bekijken wij gezamenlijk hoeveel autorijlessen er waarschijnlijk nodig zijn om jou goed en veilig te leren autorijden.

Naast de autorijlessen zitten er in onze lespakketten ook de theorielessen. Uiteraard kunnen wij jou dus ook van a tot z begeleiden om je theorie-examen te halen.

Heb je vragen of wil je misschien direct autorijlessen afnemen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kan ons mailen via [email protected] en ons bellen of whatsappen op telefoonnummer 06-21644374.