Rijles Emmen

Autorijles in Emmen volgen? Dan ben je bij rijschool Jalving helemaal aan het juiste adres. Rijschool Jalving zit gevestigd in Nieuw-Weerdinge en wij lessen hoofdzakelijk in Emmen en omstreken.

Ben je opzoek naar een goede maar vooral prettige autorijschool die ook in Emmen les geeft? Neem dan gerust eens contact op met ons.

Over autorijschool Jalving

Rijschool Jalving wordt gerund door Lies Jalving. Lies is een echte rij instructeur in hart en nieren. In 1965 is Lies haar vader begonnen met Rijschool Jalving, waar Lies zelf ook kwam werken in 1988.

Toen het moment daar was heeft Lies de rijschool overgenomen en dit doet ze nog dagelijks met veel plezier. Lies is een zeer ervaren instructeur en heeft door de jaren heen nog veel extra opleidingen gevolgd om zo haar leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Zo kan Lies leerlingen met bijvoorbeeld autisme of ADHD goed begeleiden. Daarnaast is Lies stagementor voor lesinstructeurs in opleiding. 

Beginnen met autorijles in Emmen

Bij ons begint ieder lespakket met een goed gesprek. Lies komt hiervoor bij jou thuis om alles van a tot z door te nemen. Dit zodat jij, maar ook je ouders precies weten wat je van ons als autorijschool kunt én mag verwachten.

De eerste autorijles in Emmen: Wanneer het tijd is voor de eerste autorijles komt Lies jou met de lesauto ophalen. Dit kan bij je thuis, maar natuurlijk kunnen we je ook op komen ophalen van je werk, het station of van school.

Bij de eerste rijles mag je direct plaatsnemen achter het stuur. Lies legt je dan uiteraard eerst exact uit hoe alles werkt, zodat je met een zeker en veilig gevoel kan beginnen aan je eerste echte officiële autorijles.

Rijlessen Emmen

Hoe vaak kan je het beste rijlessen in Emmen nemen. De meeste kandidaten vinden het prettig om iedere week één uur autorijles te nemen. Maar, wil jij het rustiger aan doen en maar één les in de twee weken of wil je juist twee lessen per week afnemen? Dan is dit is in overleg natuurlijk allemaal mogelijk.

De rijlessen Emmen kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag, van acht uur in de ochtend tot negen uur in de avond.

Goed om te weten: Om te kunnen beginnen met de autorijlessen in Emmen moet je medisch geschikt zijn. Om dit aan te tonen heb je een gezondheidsverklaring nodig. De verklaring kunt u kopen via MijnCBR.

Heb je nog vragen of wil je misschien direct een proefles aanvragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan per mail [email protected], telefonisch of via whatsapp. 06 21 644 374.